Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2011 10:40 - Спрете пързалянето! Погрижете се за себе си! Уникална услуга срещу подхлъзване.
Автор: nvgroup Категория: Технологии   
Прочетен: 1610 Коментари: 2 Гласове:
1

Последна промяна: 24.01.2011 17:32


Случвало ли Ви се е да се подхлъзнете? Вероятно да! Статистически погледнато поне веднъж в живота си всеки човек е ставал жертва на това печално събитие. Вече има решение срещу хлъзгавите, мокри и влажни повърхности наречено Сейв Грип. Продукта е патентован и сертифициран по ISO 900:2000, биоразградим и напълно безопасен за човешкото здраве. Сейв Грип предоставя дълготрайно решение, като риска от злополуки е сведен до минимум за период от три до пет години. Другите продукти в нашия каталог, предоставят защита на повърхностите от различен характер, и предоставят дълготрайно решение срещу голяма част от проблемите съпътващи ежедневието. Те са изцяло базирана на иновациите в нанотехнологиите, отрасъл набиращ все по голяма популярност. Така например сериозен интерес предизвиква продуктовите серии Нано камък, Антивакс и Антиграфити предлагащи решения на доскоро нерешими проблеми.За по подробна информация можете да разгледате нашият сайт.













Гласувай:
2


Вълнообразно



1. nvgroup - Отностно свалените коментари.
05.02.2011 12:04
Уважаеми читатели, в нашия блог имаше 18 коментара,както позитивни,така и негативни които бяха изтрити.Важно е да се знае,че бяха премахнати и позитивните коментари.Това наше действие беше провокирано от появилите се тенденциозни коментари от "Анонимни"потребители голяма част от които беше очевадно са писани от един и същ човек,криещ се зад анонимност или току що регистриран имейл.Ние се въздържаме от мнение кой би могъл да е това въпреки,че имаме яснота по този въпрос.Само час след като това се случи беше регистриран друг блог,от господин предсавящ себе си като Стоян Стефанов,който бил копирал изтритите мнения защото очаквал това наше действие.Забележете,че този господин до него момент не е писал в нашия блог,поне не с тази регистрация.Тук не налагаме никаква цензура и направеното от нас е просто мярка за да може хората които искат да направят своя коментар поне да са регистрирани потребители,като съзнаваме,че това също не е гаранция за действителен човек,но няма какво повече да направим срещу хората желаещи да злословят по нечий адрес криещи се зад анонимност или несъществуващи идентичности,това си е за тяхна сметка.Оставяме на вас да прецените кое е вярно и кое не, и ви каним да разгледате и паралелния блог,озаглавен НВгруп-истината и администриран от някой си Стоян Стефанов.
А ако има нещо вярно в обвиненията срещу нас,които не са съвсем ясно какви са,молим обвинителите да го заявят от свое собствено име.Това разбира се мислим,че няма как да стане защото,клеветата и оронването на нечии авторитет са подсъдими,а хората автори на тези писания са добре запознати с това.
цитирай
2. marinsf - Голям смях :)))))
05.02.2011 22:11
Може да се каже, че следя тази сага почти от началото и както е писал Живко цялата тази история поражда голям смях. В началото предлаганото от визираната фирма ми се стори много интересно, но в последствие по-интересна ми стана "сапунката" която разпениха около коментарите. Много ми е интересно каква реакция ще предизвика моят коментар и за това реших да драсна някой ред.

"Уважаеми г-н Драгнев" много ми е интересно да разбера защо се вързахте на провокацията. Ако обяснението е, че сте млад и сприхав, бих Ви разбрал... Ако обяснението е, че се чувствате лично засегнати също бих Ви разбрал. Но ако в последствие стане ясно, че се мъчите да злепоставите някой чрез изнасянето на неверни данни, това вече е подло и говори за непрофесионализъм. Искренно се надявам, че не е последното и аз лично не вървам да е то, защото поне аз не познавам нормален човек, който би си заложил името и главата с изнасянето на неверни данни. Приемете личния ми съвет... НАУЧЕТЕ СЕ ДА "СТИСКАТЕ ЗЪБИ". Както се казва "Кучетата си лаят, а кервана си върви...". Голяма грешка беше, да отговаряте на писанията, а още по-голяма да искате подкрепа от "клиентите си".

Колкото до всички останали опоненти. Как очаквате някой да повярва на вашите твърдения, като всичките са анонимни и от километри личи че наистина са целенасочени и всеки трезво мислещ човек би се сетил, че евентуално автора е един или най-много двама. Не се и съмнявам, че това са писания на конкурента на Ню Вижън и неговите лични приятели. Ако все още някой се съмнява в това, нека тогава ми обясни защо на един страничен наблюдател би му пукало, че някой бил уволнен, че някой копирал нечия реклама, и се свързвал със клиентите натрупани докато работил при настоящия си конкурент.

И накрая моето мнение.

Аз лично смятам, че някой го е страх от конкуренцията, на Драгнев не са му издържали нервите, а едно стадо драскачи само поддържат огъня и гледат сеир... Ще е трудно да ме убедите в обратното, но кой знае?! :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: nvgroup
Категория: Технологии
Прочетен: 18518
Постинги: 1
Коментари: 2
Гласове: 4
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930